smuts

Jag måste allvarligt ta tag i min hygien nu. Min kropp noterade att det idag gått fyra dagar sedan senaste dusch. Så jag ska ikväll noppra McDonalds M:et till ögonbrynen, tvätta håret, raka djungeln vid benen och ta bort mitt gamla nagellack som suttit i ett par veckor för lång tid. Mitt överdrivna välpolerade jag som existerat i så många år har nu gått över till.. smuts. Men sen kan man ju se det positiva i min smuts period. Jag har en training week tills jag flyttar till Oslo där endast betal-dusch finns i lägenheten. Gemensam toalett är det som även gäller i den norska lägenheten så jag försöker hålla ned mitt kiss-behov till en gång om dagen. That´s a fact.





Jag har även blivit drabbad av, en helvetes jävla skit förkylning. Jag trodde mitt immunförsvar hade svart bälte mot alla dessa bacilusker men så var tydligen inte fallet. Efter en atombomb i mitt huvud, producerat snor som inget dess like och en förstörd hals somnade jag lagom till att pappa skulle till jobbet 07.00. Däremellan roade jag mig själv genom att äta bullar med keso och titta på en hippie dokumentär.






Häromnatten drömde jag även att jag blev jagad av fula zombies på ett studenthem. dumma dröm.


en tutte med cola?

Då folk på jobbet frågar hur det går med min mens så har jag nu beslutat mig att spara in på lite för intima ärligheter. punkt. Nyss hemkommen från jobbet, med stor irritation efter en och annan kommentar om tuttar och en annan om baren.
Sura gamla bittra kärringar som beställde en Tom Collins -65 på Hildas buggklubb som därför måste stå och skrika en timme om att den inte alls smakar likadant som för en miljon år sedan då dinosaurier fanns. Sedan alla dessa hormonfyllda killar som aldrig får ligga och bara känner att dom måste hävda sig inför resterande oskulder om att man har tuttar. Nämen se på fan! Hur hamnade dom där? Stort mysterium. Men jag har en lösning på allt. Jag ska härdanefter gå med polotröja och sedan när någon beställer något av mig ska jag börja prata med deras snopp. Så det blir likadant för alla, och så blir alla lyckliga.


Var det en snopp med cola & lime du ville ha?
Eller kanske en tutte on the rocks?




När jag väl är på krigstigen så kan jag skaka av mig min femtioelfte irritation för kvällen. Arbetskollegor som tack vare mer ansvar tar på sig en liknande diktator roll för att hävda sig. Dessa människor som i senare livet får makt, börjar istället missbruka den som en payback då dom i högstadiet blev inlåsta i skolskåpet. När jag väl ser deras mun öppnas för att få någon slags kommunikation med mig, sätter jag på min osynliga "mute" knapp med min osynliga fjärrkontroll. Jag tänker mig sedan hur ful dom skulle vara nakna och hoppar in i min happy thoughts bubbla med rosa moln som jag sedan flyger iväg på.



04.39 och jag säger god natt..


min vackra ica korg

Jag som enligt barnmorskorna och alla dess preventiv medel inte ska ha mens har såklart fått  - mens.. Känns som om hela mitt mens lösa år liksom gett tillbaka som en payback då niagarafallet har hittat till mitt underliv. helt jävla underbart. Snabbt iväg till ica då min korg skrek "titta alla medlemmar på ica! hon har lingonveckan!"  Korgen bestod av chips, en års förbrukning av bindor, choklad och redbull. På tal om denna hemska vecka i månaden, så måste jag förövrigt titta på fucking åmål. Var allt för längesedan..


Uppsala. the last days

En baksmälla vid namn koma, och en kropp vid namn snälla-skjut-mig-långsamt tog jag sista krafterna in till duschen. Med max på jobbet, Sandra & alex iväg för att köpa något vid namn energi så trodde jag att jag skulle svimma och dö i badrummet. Ingen skulle lagt märke till stackars mig och sedan hade den fasansfulla upptäckten slagit dom av en halvnaken bakfull charlotte med smutsiga trosor. På min gravsten hade det senare stått R.I.P Charlotte den smutsiga wannabe feministen.





Men jag överlevde! Väl på kvällen blev det ett misslyckat försök med thaimat som picknick ute vid någon romantiskt sjö. Istället hamnade vi på gräsplätten utanför lägenheten och med solen som gick i moln. Bakfull och jävlig och inte ens kan jag få något så simpelt som en picknick? Såklart inte.




På kvällen tog vi oss an studentlivet i Uppsala, men då vi inte är studenter med ett dumt student kort så fick vi istället andas in känslan av att stå i timmeslånga köer och prata geometri formler. De här dagarna har verkligen blivit ett par inspirations dagar. Min intelligens har på den senaste tiden nästintill gått ned på knä och önskat för att få använda de sista hjärncellerna till något vettigt. Jag behöver komma bort från allt som inte får mig att utvecklas, lära känna nya människor, nya erfarenheter och göra något vettigt. Ta mig från min impulsivitets-bubbla och ta ett steg i närmare riktning. Ett steg mot de glada universitets dagarna?




Sista dagen förgylldes med ännu mera shopping bestående av ett rosa skärbräde och annat smått & gott. Känslan från att vara på topp tog snabbt ned mig till zero, med tanke på att det nu inte längre är raka vägen förbi Enköping till Uppsala, utan nu är det 50 mil från oss när jag bosätter mig ensam i Oslo. Men det är min typiska jävla otur. Har dom inte galna ex, så är dom fortfarande heart broken efter ett hundra årigt gammalt förhållande eller så ska dom dra jorden runt, så långt bort utom alla dess känslor. Bra jobbat Charlotte! Och dessa fulla sliskiga killarna på krogen frågar hur någon som jag kan vara singel. pah! thats why my dear. det är min otroliga otur.




Uppsala. later that night








Uppsala. day 2

En snabb tur för att utforska stan, slutade med flera timmars projekt för att hitta en hel kvälls outfit för endast små slantar. Istället blev det flertalet påsar, ångesten skrek i plånboken och två trötta shopping hatare till killar. Men en senare sväng till sveriges bästa bolag, började jag se ett leende på allas läppar.







Ett glas vin förvandlades senare till 1 liter vin, ett antal tequila shottar och en feministisk tönt. Minnet hade tagit semester och seglat långt långt bort då jag med stor förvåning vaknade upp med en inte allt för munter berättelse vid namn "Charlotte - jävla mansgrisar!" Jag har verkligen ingen aning vart detta undertryckta hat för män och emotionellt-sadistiska person helt plötsligt kom från. Som tur är var Max den enda med något förnuft kvar och tog hem mig innan jag utrotat alla stadens män av ingen anledning som helst. Bara för att jag kan kanske? I have no idea.






Max sovandes i en garderob och ett svår uttalat förlåt så fick jag sedan pussa på max. tack max. Hade fortfarande varit kul om våra bebisar skulle heta Max McFlurry. Om jag dock inte hunnit utrota alla män så att säga..














l o v e.

Uppsala. day 1


<3


Då var det dags för denna en smått aning impulsiva roadtrip till studenternas hemstad Uppsala. Lyckokänsla i magen, perfekt sommar väder och ett humör på topp nivå hade vi två timmar bilkörning framför oss. Eller ja, inte "vi" utan Sandra då jag nu efter fyra år och ett par tusenlappar senare fortfarande vägrar ta körkort. Denna "det är för bra för att vara sant"- känslan tog stopp då jag med fasa öppnade bagage luckan väl framme. Varför är det så lite väskor i bilen för? smått panik och oturligt nog var det sant. Jag hade glömt alla mina kläder hemma i fula karlskoga.




Max, jag, Sandra, Alex



Men det är lugnt! Men fan behöver rena trosor, något annat än sönderslitna sandaler och en svettiga gammal tröja för 4 dagars vistelse? Didn´t think so. Den ack så välkända bitter fittan slog till igen ett par timmar men lugnade ned sig senare då jag insåg att det liksom inte går att uttala abra-kadabra och poff så hamnar min väska i uppsala. Med två sparkonton med 0.01 kr och ett annat konto med 89.05 kr så fick jag leva och andas smuts trosor.




kvällspromenad hem.



Väl på bättre humör hade Max & Alex hittat en teater precis vid Uppsala kyrka för fattiga studenter. Vi tog med oss filtar, gott om mys humör tills vi inser att denna flashiga laser show slash teater istället bestod av estet nördar i trikåer med getter och hästar inramlandes. Oj vilken rolig show! tyvärr inte. Efter halva showen blev det en kvällspromenad hem och välbehövlig sömn.





you have to work!

Snart kommer Sebbe och hämtar mig för ännu en otroligt givande kväll på jobbet. Gårdagen bestod av vidriga fulla finsktalande gubbar som ville ha Vit ryssland, vilket vi senare trots dålig kommunikation kom fram till var White Russian. En bar överkropp med ölmage till syn framför mina ögon och misslyckade moonwalks ville jag sedan långsamt strypa dessa ålands-kryssnings gubbar. Bra musik från Nyberg och ett parti bugg i baren så hamnade jag på bättre humör.





With Love
Charlotte

tråkigt?

En liten snabb fråga. Hur tråkigt har man på en skala om man sitter och tittar på bumbibjörnarna på svt för att fördriva tiden innan jobbet? Ah jag tänkte väl det. uttråkad nostalgi ja tack..


Oslo my dear

Efter ett halvårs betänketid, 6 månaders förvirring och omkring 190 dagar för att få tummen ur arslet så är det nu klart jag jag förflyttar mig till Oslo, dit min kära bror redan befinner sig. Detta äckligt dyra land med otroligt attraktiva karlar ska Charlotte nu ge en välbehövlig chans. Jag känner fisk lukten och hör deras obegripliga norska ord ända hit. Har fått tag på en liten etta och utan varken mobil eller internet kommer jag sakta isoleras bort från verkligheten. Ordet kommunikation kommer inte längre existera, då jag ger min kropp och lönekonto till denna försvenskade stad.




Bror och jag, 1989



Då jag inte kommer ha råd med mat (eller ja, praktiskt taget inget alls, då inte ens polett dusch jäveln är gratis) så ska jag leva på morötter och gå ned 20 kilo. Bara här sparar jag in på det skyhöga månadskortet på gymmet men går dock miste om inoljade bodybuilders. Efter mina förlorade kilon kommer jag även ligga med chefen på jobbet så jag snabbt intar titeln Vice Vd och kommer då tjäna miljoner. Efter detta tar jag första flyget till Bali för att sedan träffa min surfare som jag hittade på matchmaking.com.



Jag och bror igen, 2008.. vart tog åren vägen?


 


jag ska kidnappa vovvarna!


Jag & Ziara på bryggan


Ziara i Max knä




Caroline och en lite smått tjurig Zid




Max & Ziara


Sandra & Zid


Ziara 9 veckor


Vi två


Max


Ziara & Max






Zid ute i Lunedet

Jag ogillar

Det finns inte många saker jag ogillar här i världen, endast få saker såsom bruna bananer och jordgubbsylt med klumpar i. Förutom dessa små saker så ogillar jag verkligen arbetsförmedlingen, i samma anda som samma tjatiga gamla repriser av doktorn kan komma. Befann mig 10.00 på arbetsförmedlingens och väl ute i friheten kl 11.30. Allt däremellan bestod av frustration och rent hat av att sitta och vänta i samma rum som "snus-och-jag-har-haft-samma-keps-i-10år" killar och vänta medans endast två handläggare pillar sig i naveln.


nightshift goes hawaii

Sista onsdagsklubben, sista sommar krafterna. Som avslut hade vi hawaii tema, god knows why, men alla verkade uppskatta de färgglada banden som glatt delades ut. Guldkjolar, paraply drinkar - ungefär som en flashback till Cypern - 07. David gjorde en sista kväll hos oss på Statt och drack för två.. tre. Jag kommer sakna hans rosa spy hink.























Im having a bad day, alright?

Den här vetenskapligt bevisade "skit-dagen" inträffade för mig torsdagen den 13. Med en irriterande huvudvärk väcktes jag upp av ett telefonsamtal klockan fyra.. på eftermiddagen (Ja, jag vet. Min dygnsrytm är tydligen inte som alla andras). "Du vet att du började jobba för 1 minut sen va?" What! Helvetes jävla skit. I ren panik luktade jag under armarna, fan måste verkligen ta en dusch, jag luktar ju apa. Hinner jag tvätta håret? fan, har ju inte tvättat håret på en vecka typ. Smink? Äsch, gårdagens smink får räcka. Borsta tänderna? det är överskattat. Efter ett maratonlopp till jobbet lagomt svettig och allmänt äcklig förpestade jag mina kunder i sex långa timmar.





Snabbt hem för en ännu snabbare dusch, då jag plötsligt i mitt inre kaos uppfattade att jag tappat bort nyckeln hem. Ett par svordomar, frustration och en skattkammar karta till extra nyckeln så hoppade jag äntligen in i duschen. Och låste.. vilket jag tydligen inte skulle ha gjort. Det värsta med duschen är att det inte finns något utsug så ny luft kommer inte in i denna smutsiga lägenhet från stenåldern. Dörren gick i baklås och där satt jag i min ensamhet i en bastu liknande känsla på tre kvadratmeter. Sandra får tag i min far som en halvtimme senare kommer med hela verktygslådan. Min pappa är som Ernst Kirschsteiger fast lite finare, lite exklusivare. När han väl hittar mig har jag förvändlats till en tvättsvamp, lite liknande Svampbob Fyrkant fast utan dom fula hängselbyxorna. Jag kipar efter andan och känner ett lyckorus genom kroppen av att vara vid liv, samtidigt som jag med mina sista krafter sjunger med i freedom. känslan är överväldigande.


Söndag

Söndagskvällen spenderades i en biosalong med Max, Emelie och Nikolina. Jag hör förvånade frågetecken då den senaste bion jag såg förmodligen var i tonerna med when you say nothing at all till Nothing Hill som visades någon gång på nittiotalet. Updaterat Charlotte, verkligen uppdaterad.. Max ville se Harry Potter av någon annorlunda anledning men den actionladdade sidan inom mig kröp fram så istället blev det G.I Joe. Jag menar ärligt, en finnig liten britt med en trollstav i handen eller muskulösa Channing Tatum? Emelie & Nikolina tog fram det stora artelleriet med sin XXXL popcorn medans vi två nöjde oss med en XXXS popcorn. Vi var helt enkelt inte med i matchen tydligen. Åter till filmen! Den sög sugare än sugast. Det är en sådan typisk super mucho macho film som är gjord av en töntig liten nörd någonstans i Minnesota som aldrig får ligga. En snabb summering är inoljad kines, massa pang&boom och en elak man som ser ut som Darth Vader.





VS



en helg i stockholm

Då var den efterlängtade helgen i huvudstaden avklarad. Eller ja, huvudstad vet jag inte riktigt med tanke på all denna skog, fågelkvitter och hästar längst vägen. Men dock inget illa talat om Upplands Väsby! Jag fick se en pool som föll i ögonen som ett space ship från filmen Mars Attack, blev aldrig onykter trots storhandlat en månadsförbrukning på Systemet och blivit uppäten av mygg i princip över hela min stackars kropp.




Varmt i bilen. Äckliga fötter vid sandras ratt, då mina nymålade tånaglar var en bättre vy än den fula E18 vägen. Kroppen liksom skrek efter en dryck vid namn alkohol och endast för att reta upp våran kära 170 km/h chaufför Sandra så blev det en kort visit in till Köping och dess underbara bolag vid namn Systembolaget. Varje gång jag ser dess åtråvärda gröna nyans så pirrar det till i kroppen, likt när jag ser Gordon Ramsey på trean fast lite bättre.



Släppte sedan av öl drickande Martin för att sedan ta oss mot stället där solen alltid skiner - upplands väsby. Åtta ängar, tre grusvägar och ett radhus senare var vi framme. Första intrycket kan inte varit på topp då jag luktade en blandning av smirnoff och citronmuffins. Kvällen bestod av skönsjungande sång om klamydia, trevliga människor och omkring sex personer i min kära säng.



Dag 2 vaknade jag inte upp med baksmälla och inte halvnaken på någon främlings golv. Skämt å sido mamma, detta inträffar mig aldrig (?) utan var bara ett dåligt försök till en orealistisk situration. Spenderade dagen hos Alex där vi solade och badade. Eller alltså nej. Jag glömde mina bikini trosor och ville inte utsätta resten av gruppen för den hemska synen av Charlotte goes bottomless. hemska åtanke. Söta gamla tanten frågade vad klämsex vad och alla fnittrade som ett gäng fjortonåringar.



Sedan hände det värsta som kunde inträffa bortsett från naturkatastrofer och mensvärk. För att inte lägga min dyrbara energi på att förklara den katastrofala lördagskvällen som skulle ha varit i hyllning till min 22-års dag, så skrivs det och nämns det inget mer om det. Kan ge små små ynka ord så kan ni få suga på den karamellen: skog, myggbet, sliskig rikemans wannabe, ännu mer mygg, strandsatta, ännu mer skog, tjej tjafs och en otroligt besviken Charlotte. Happy fucking birthday till mig. som om någon bryr sig.



Bitter fittan själv tog tag i sig själv och åkte med glädje det underbara lilla pendeltåget in mot Stockholm city där jag med ännu mer glädje möttes upp av Carro och Lotta. Med budweiser och thaimat var min födelsedag räddad och jag lagde gårdagens hemska minnen på datorns skrivbord och tryckte sedan på töm papperskorgen mentalt i mitt huvud.


Måndag och dags för den långa färden hem i våran gamla Ford. Tänkte stjäla hem Maxs kalsonger bara för att se honom åka hem till mig och sedan kidnappa honom i badrummet. Jag menar - vem skulle inte ha åkt 25 mil för ett par kalsonger? Med skam i kroppen insåg jag hur otroligt barnsligt detta försök var så jag gav upp. Så jag tog hans tandborste.


kära stockholm

Imorgon blir det en girl roadtrip med Sandra upp till våran kära huvudstad Stockholm! Allt detta för att fira min 22-års dag, happy birthday till mig själv. Än så länge står tacco kväll, Gröna Lund, shopping och ofantliga mängder alkohol på schemat, vilket kommer resultera i en borttappad Charlotte någonstans längst drottningatan lördag kl. 05.22. Förutom Chippendales i skönsjungande sång som födelsedags present så förväntar jag mig även en halvnaken in oljad Brad Pitt hoppa ut ur den stora tårtan och säga "happy birthday honey".



Sandra & jag

tröttsam idioti

"antingen har du klamydia eller så är du lebb"


 


Jag börjar starkt betvivla dessa hormonstyrda mäns intellekt och kvinnokänsla. Med ett iq på samma nivå som en orangutang och ett yttre som en bergsgorilla, så funkar inte denna timmes långa process i tonerna till snääälla kan vi inte gå hem till dig. Nej. Snälla? Nej. Snälla? Men nej för fan din illa luktande patetiska alkoliserade hjärndöda försök till mänsklighet!





Ett nej tolkar killen med att man antingen har klamydia eller att jag är lagd åt andra hållet.

Ett nej betyder egentligen att jag är så jävla otroligt ointresserad av dig så att jag hellre kysser en groda i hopp om att den någon dag ska förvandlas till en prins. Jag arbetar hårt med att få ut budskapet i hopp om att rädda det sista av den testosteron fyllda mänskligheten.


Åter en onykter personalfest

I mitt upptagna liv så har jag ju glömt att berätta om personal festen! hur kunde denna totala glömska slå in. Denna partyladdade personalfest bestod av maskerad fotboll, poker på Las Vegas nivå och en underbar kombination av kärlek och alkohol. Sent ut som vanligt blev det ett maraton pass ända bort till häsängen. På vägen dit möttes jag upp av leadsinger i Kiss, en cowboy, ett afro och en fotbollspelare.





Väl på fotbolls planen stod vi öga mot öga med våra konkurenter: kocken, mexikanaren med flera. Själva fotbolls spelet var väl inte på elit nivå men entusiasmen steg i höjderna. Detta intensiva spel varierades med var femte minuts alkoholhaltliga "påfyllning" och rökning. Förutom pauserna gjordes detta även väl på fotbolssplanen. Inte ett enda mål från Charlottes sida då min otroliga plan var att stå i mitten av planen och förvirra motståndar laget med min otroliga skönhet. Då jag var utklädd.. till ett bi. a bumblebee! Denna lömska plan gick hem då vi vann med stora mål skillnader.





Ett segertåg hem mot ännu mer alkohol och när mörkret lade sig över Karlskoga var det dags för poker turneringen. Då jag förstår nada av detta kortspel så intog jag positionen dealer. Tröttnade snabbt på att lägga upp kort och vinglade bort emellan åt till Twister turneringen. Detta var något i min stil! Jag regerade på fotboll och jag regerar i Twister! I fusk försök till att butta ned mina motståndare utan resultat och ren och smärtsam kramp i benen tog jag hem titeln 2:a. Men hey! alla kan ju inte vinna. thats why.




Notera mitt perfekta läge under.. hm.. ja, ni förstår.



Ännu mer alkohol och en galen cykeltur ned till sjön där nakenbad vankades. Mitt enda mål denna frusna kväll var att se Simon och Sebbes nakna rumpor men dom liksom jag fegade ur i sista sekund. Men fick som sagt se många andra nakna rumpor denna kväll så inga sura miner för det.




The king of pop is back!


Inte lika snygg mexikanare som Nyberg - but i tried


Påfyllning





Jag & Louis


Juanes a.k.a Nyberg








jag är ledsen, men detta är inte okej

Jag lever bland djur. Okej om man någon gång fastnar framför animal planet om hur en larv blir till en vacker fjäril. Okej om man åker till Kolmården för att klappa getter. Okej om en massa fula måsar attackerar en på stranden. Men inte okej när jag upptäcker fyra stora tvestjärtar kryper längst gardinen. Låt mig notera - cirka en halv meter från min säng! inte okej... inte okej alls. Förutom detta består mina dagliga sysslor av att döda silverfiskar bland tallrikarna och jaga ifatt spindlar längst golv listerna. Men tvestjärtar? nu får det fanimej räcka.




Jag sprang in i sovrummet och ryckte åt mig datorn i alla fall. Så nu lever jag helt isolerad i vardagsrummet med ett paket apelsin juice och en dator. Det är allt jag behöver för tillfället. Min taktik är alltså operation isolering som går ut på att blunda hårt och önska att dom fula tvestjärtarna bara ska försvinna. Ungefär samma taktik som när man var liten då man trodde det spökade under sängen och man gömde sig under täcket i hopp om att det bara poff! skulle försvinna. Andra frågor som plötsligt dyker upp i mitt hav av kaos i huvudet är frågan om hur länge jag kommer överleva med ett paket juice? om jag blir riktigt hungrig kan jag nog börja gnaga på dammråttorna som det finns ett gott överskott av.