Sommar

Jag har blivit kär. Jag är ledsen bananasplit sjokolademelk men mitt hjärta har gått till vitt iste med guava. Idag är första gången på nio månader sen jag flyttade hit som jag har tagit mig min dyrbara tid & energi till att äta frukost. Youghurt Q-skyr, vitt te of course och grovbröd.


Igår spenderades hela dagen i Birkelunden parken. Jag insåg min svaga sida vid namn otålighet då jag efter att ha läst igenom Du äger! (vilket förövrigt inte gav mig någon insikt alls, och gör ett större hejja rop för Dumpa honom) och gått igenom hela Mp3 listan omkring sjuhundrafemtioelva gånger så blev det en rask promenad hem.

Kvällen spenderades med R då jag kickade-ass på biljarden. Genom mental överlägsen psykning och självfallet naturlig talang i denna sport (?) så tog jag hem segern. eller ja, nästan..

 

Snart kommer min efterlängtade semester på en hel vecka. Ordet semester har dock aldrig existerat i mina öron så det var med förvåning och chock då chefen erbjöd mig semester. Jag tackade vänligt nej då jag praktiskt taget inte ens haft ett sommarlov ledigt sen jag var 14 år, varav inte att tala om en semester från jobbet. Mitt nej gick inte så bra då han tvingade mig till ledighet i oro för att jag skulle jobba ihjäl mig. Hjälp?


 



Så nu kommer jag hem till svenska köttbullar i detta Ikea-formade land sista veckan i Juli. Då kommer min resvän Sofia på besök. krama ihjäl Svea. ligga på stranden. och hälsa på min tjockis katt. Slutsummering: jag längtar!






Snart kommer hon ha sin egen Iphone, måla naglar,
 (pojkar däremot kommer övervägas) bli kär i boyband idoler,
gifta sig med en multimiljonär och bjuda tanterna på Bahamas resa.

 

 


Lovely day. not.

Vilken underbar dag efter jobbet. Klämdes ihop till något liknande Svampbob fyrkant i formen på trikken, för att sedan tillbringa resterande tur ihopklämd mellan två svettiga arabers armhålor. Det är sådana stunder man bara inser hur mycket man älskar Oslo en vardag precis vid slutat-jobbet-ruschen. Anlednigen till att jag tog denna kamel-luktande spårvagn var endast för att jag var tvungen att ta mig till bion för att förboka biljetter till Streetdance på lördag. Vilket resulterade att jag nu är 300 nok fattigare.. och fick åka kamel-vagnen.







Grumpy old men

Dagens fundering. Ni äldre, mer erfarna medelålders människor där ute undrar vad som har hänt med dagens ungdomar. Jag däremot börjar starkt betvivla människans existens varav speciellt alla senila bittergubbar där ute runtom i världen. (notera Oslo).


- Hörru! Varför har ni bytt ut dom gamla hederliga vagnarna mot rullande vagnar?


- För vi har blivit Nya Rimi och därför måste vi följa alla deras bestämmelser. Alla har likadana vagnar.


Lång utskällning under obestämd tid. Minuterna sprang iväg då jag kopplade av hörseln för en stund och tänkte efter vart toalettnyckeln försvunnit.


- .. sen kan du send hjem alla desse drit vognar till ditt drit Sverige!


- Men då blir det ju inga vagnar kvar?



Jag tog ett djupt andetag. Tänkte på små söta hudvalpar och tänkte ut min nästa hämnd på denna underliga man från stenåldern. Vad hände med hoppet om love, peace and understanding? Som tydligen bytts ut mot oförstående, ointelligens och allmän irritation.






Jag är världens stoltaste fadder. Svea ♥
























För jag har tagit studenten

Efter fyra månaders uppehåll med slit, svett och norska män var det dags för en välbehövlig tur Sweden style. Efterlängtade Swebus tog mig till skogarna 03.00, då det bara var att ta en bitter långpromenad hem. Tears to my eyes då jag fick träffa min Sunes-sommar kopia till familj. Hundratjugo in till Daniels student med tutan och trafikrelaterade svordomar, ännu mera tårar och sedan cheesecake kalas!















Same shit but different.

Det luktar konstant korv i hela lägennheten. Med tanke på att vi andas äter & skiter lomper, är det inte så konstigt då vi har intagit titeln tvättäkta norskar. Med den benämningen innebär även fattigdom. Vi övervägda att torka oss med bananskal då vi till våran lycka upptäckte den månads gamla pantburks påsen. Det var med överlyckliga steg vi sprang in på Rimi och glatt pantade upp våra burkar till ett Euroshopper toalettpappers paket. That´s so Oslo style.