A fast & furious feeling

Kvällen berikades med en tur till Emirates shopping mall. Utanför stod Kay a.k.a Khaled (eller nej, jag menar Lars) med sin stora vita Cadillac . Matilda var i extas. Inne i shopping centret blev vi liksom som exalterade då skylten Forever 21 fröjdade våra ögon. En timmes klädprovning och jag gick ut tomhänt. En Frapuccino Choklate Creampå Starbucks och sedan stod en åktur över hela Dubai på schemat.  En känsla av Fast and the Furiouse gick genom hela magen i toner av Lil Wayne dånandes ur högtalarna. This is life. Värmen, otroliga buggnader och denna överflödiga lyx.




Här åkte vi nyss. lite skillnad mot E18 hemma i sverige?

Im living on a orange

Igår natt blev det film och sedan tidig sängtime. Klockan noll.fyra.noll.noll  vaknades vi upp av ett förslag om att beställa hem Burger King, billigt & bra direkt hemkört till dörren. Svetten började rinna längs pannan och ångesten om att jag kanske var hungrig började spela spratt i mitt huvud. Men som a angel from the sky hörde jag mammas röst, långt långt bort "nej, du behöver inte denna hamburgare. ta ett skruttigt äpple". Hennes ord, min lag. Jag avböjde och sov vidare i drömmen om ikeas köttbullar.

Detta mamma är vad jag lever, andas och äter :





Den sista dagen i Swe spenderades såhär:


Finally here!

Finally in Dubai! Adrenalin till max när jag mötte upp Matilda i Örebro. Panik packat kvällen innan i tankarna om att det bara är en två veckors semester till Mallis. 05.00 och då jag fortfarande inte somnat förstod jag att så nu inte var fallet. Jag ska flytta. Jag ska flytta till ett arab land. Ingen sömn, en aha-upplevelse och pizza till frukost så bar det av till Arlanda där vi mötte upp den tredje medverkande i denna impulsiva attack flytt till Dubai. Otrevliga och fula flygvärdinnor till Turkiet. Sedan virrade vi omkring i Istanbuls flygplats omkring fyra timmar. Dumma flygplats, tacka vet jag Arlanda och svenska kötbullar! Påstigning på flyget till Dubai. Denna gång en fem timmars flygresa med Abdullah 1 och Machmud 2 stirrandes efter vartenda andetag jag tog typ. "Where you from little girl?" Fuck off. Hårda bud. 03.00 och vi möttes av bastuliknande klimat och en stad liknande Las Vegas slash Monaco.



Öppnade dörren till vår nya villa. Oh my! Tre vånings hus helt för oss själva. Platt tv, pool område - what else can I say. Här kommer jag trivas. Efter två timmars sömn fick vi ett överraskande uppvaknande av två onyktra inneboende. Det är vad jag kallar välkommnande. Idag spenderades hela eftermiddagen i polen i målet att bli pepparkaka. Snabb dusch och sedan iväg till Arabian Center för shopping. Jag höll hårt i shopping fingrarna som ryckte och införskaffade mig endast en välbehövlig bikini. På onsdag börjar vi jobbet, så morgondagen kommer nog bestå i att discovering dubai.

Bilder uppdateras snart med min otroligt snygga nya rosa flashiga kamera.

M for music

Detta kommer spelas ur mina högtalare nu under midsommar:


Take me back - Tinchy Stryder

Work - Ciara feat. Missy Elliott

Pengar - Maskinen

Change - Daniel Merriweather

I know you want me - Pitbull

Shake it up - Kat De Luna feat. Big Ali

Hit that floor - Big Ali

My rescue in the night

Då jag dom senaste dagarna levt i isolering och med många svår somnade nätter, så har McGyver prytt min tv de långa sömnlösa nätterna. Denna superhjälte i mänsklig form följde både jag och bror fascinerat hela 90-talet. Medans jag själv balanserade McGyver med en och annan Barbie, flög istället bror runt på Rävåskullen i tron om att han var McGyver själv. Detta har på senare tid präglat min vardag:

Fan! Toalettpappret är slut - vad skulle McGyver göra?

Obetalda räkningar - vad skulle McGyver göra?

Min kära McGyver och my rescue in the night, kommer jag tyvärr få byta bort på måndag. På måndag börjar äntligen det programmet som får oss dokusåpa nördar att dregla, Paradise Hotel Denmark! Första parkett med popcorn kommer jag med lycka sitta fastklistrad framför tv:n varje vardag efter midnatt!