It´s saturday!

Jag ska aldrig mer dricka? Orden om att jag inte ska gå ut på ett bra tag liksom bara försvann och istället hamnade jag med vinglande ben på dansgolvet. Hanna hade lärt sig från förra helgens onyktra balansvårigheter och befann sig under lite mer nyktrare omständigheter. All heder till henne. Min nyfunna vän vart inte långvarig då Hanna fick för sig att alla hade magsjuka. Skrikande och pekandes på denna stackars person om hur oansvarigt det är att gå med magsjuka på nattklubben.  Men jag har ju inte magsjuka? - Jo det har du!! hypokondriker? javisst.








Timmarna flög iväg över bacardi drinkar, flertalet lakrits shot och senare hamnade vi med trötta huvuden på efterfest. Med mina otroliga matlagningskunkspaer briljerade då jag lagade till makaroner & ketchup på morgonkvisten. Terroriserande på fejjan, rödvin och pestosås senare så slockande vi ganska snabbt. Tippande försiktigt på tårna försvann jag senare med gårdagens high heels förbi avdäckade yatzi fanatiker och flertalet ölburkar.
















It´s a ikea date!

Igår var trion  miss. utkastad, Ernesto och jag på Ikea. Bara känslan att sitta på denna trånga illa luktande gratis buss får mig att springa lyckovarv. Vi hoppade i sängar, pillade på plastblommor och åt massproducerad ikea korv. Norska korvar suger förövrigt. Våra ögon blev stora som tefat då vi sedan hamnade på barnavdelningen. Som ett barn på julafton hoppade Hanna glatt in i diverse leksaker medans jag fortsatte kasta mig i gungan för maxvikt 40 kilo.








Med ikea korv & jordgubbs snören kom jag till slut ut med två kaffemuggar efter 2 timmars slit. Eller ja, så långt som hem kom jag iofs aldrig då dödsjuka Hanna med amputerings tankar åkte raka vägen till akuten.. med sitt lillfinger.


"Hej. Jag behöver akut hjälp. Jag har nämligen brytit en lösnagel!"

tystnad.

 
Direkt in till läkaren, passerandes otroligt attraktiva manliga versioner på sjuksköterskor. Så fort dom passerade försökte jag med små stöningar mumla lite aj aj oj aj för minsta lilla uppmärksamhet. Detta kan jag notera gick dock inte hem. Fan. Slutresultatet blev en ihopklämd nerv i fingret och ett lärorikt budskap om att inte överdosera alkohol till nästa helg.








Heter jag Mio, jag trodde jag hette Bosse!

Gårdagen spenderades praktiskt taget hela dagen i Hannas luftmadrass. Efter försök nummer sjuttiotvå till att vakna senare på eftermiddagen hamnade jag, Ida, Ernesto och miss. utkastad ihoptryckta till Mio Min Mio. Visste ni förresten att hela filmen är dubbad? Fan vad besviken jag blev. Christian Bale spelar Yum yum och han fula gamla gubben i Sagan om ringen spelar Kato? Näh, det trodde jag väl inte heller! allmänbildade jag.




Hanna fick även panik med sitt lillfinger och skulle bestämt åka till akuten. Hon hade nämligen brytit sin lösnagel vilket även innebär en långsam död för denna dam. En reality-check pratstund senare kom vi istället fram till att hon ska hålla sitt lill finger högt upp i ett par dagar till blodtillförseln har förvunnit i högra armen.

Okej här kommer mitt värsta erkännande.. jag snarkar! helt galet men sant. Efter många klagomål som jag totalt ignorerat i av ren skam, så kom dagen igår då jag vaknade upp av min egen snarkning. Men fy faaan vad högt jag snarkar!? vaknade jag plötsligt upp och skrek över dessa åtta kvadratmeter.






next to you



Two 'o clock and I wish that I was sleeping
You're in my head like a song on the radio
All I know is that I got to get next to you
Sitting here turning minutes into hours
To find the nerve just to call you on the telephone
You don't know that I got to get next to you








What a night!

Igår var det lördag.. med andra ord en kväll i onykterhetens tecken med vinglande high heels på Yatzi. Beteckningen redlös tog kära fröken Nilsson tydligen hem, då hon med sina cirkusaktiga benböjelser lyckades ramla och lägga sig diagonalt.. över hela trappuppgången, vilket i sin tur stoppade upp hela kön med förbipasserande gäster. Vakten var snabbt på plats med första hjälpen och en hjärtskärande utkastning. Detta stoppade dock inte denna kvinna från Dalarna utan lyckades envist smyga in igen.. och ned till baren. Två minuter senare och en lagomt irriterad vakt ser jag Hanna bäras bort till orden Charlotte, charlotte.. hjäälp.. miiig medans hennes gälla röst sakta försvann i nattklubbs musikens dunkande.






Var en relativt lyckad kväll i minnesluckornas tecken tills slutet. Som vanligt lyckas alltid omständigheter hitta mig så med en gråtandes charlotte fick taxi chauffören lite smått panik och försökte lugna mig med att dom där nio kronorna som fattades faktiskt inte gör något. Hans ord lugnade mig lite tills vi kom hem och fick hjälpa Hanna krama spy hinken. Ett sjuhelvetes bråk i korridoren i början på en catfight Charlotte Vs. Hanna, och en arg fransyska till inneboende fick avsluta denna mysiga lördags kväll.



Jag har en tjock katt

Jag måste seriöst ha den fulaste katten i världshistorien. Ever..





Stress

Med min enda lediga dag igår gick jag igenom det mesta. Ett joggingpass genom hela majorstuen, blodsockerfall, kommunikation svårigheter och ett jävla snö oväder. Sen som vanligt mötte jag upp Hanna på hennes jobb. Fråga mig inte hur, men under tiden jag väntade hamnade jag mitt på golvet med tre snoriga småbarn skrikandes och bilen säger bruuum bruuum! Gu vad jag älskar barn.

Försenad som vanligt hamnade vi till slut på skönhetskliniken, där Hanna skulle göra sina naglar. Jag vill också göra min naglar! Sur och avundsjuk satt jag i ena hörnet och åt upp Hannas godis. Två otroligt långa timmar senare hamnade vi på Bambu. Att fråga fröken Nilsson om prislistor är som att lära en flodhäst att dansa. "Vi tar en snabb lunch, kostar bara runt hundralappen". Ett par hundralappar över det senare och fula flirtande servitörer längtade jag mig bort tiill Hannas luftmadrass.








You have to work!

Otroligt lång dag på jobbet. Fråga mig inte varför jag satt klarvaken klockan fyra imorse, men satte play på melissa horn och gick runt och pillade i naveln. Sånt där tisdags-morgon-mys. Uttråkad och elak som jag är tyckte jag att det var hur kul som helst att ringa och väcka min chef. Han tyckte dock inte alls att det var lika kul, medans jag fnittrade i min ensamhet. Alla hade i alla fall tydligen fått sin mens på jobbet, sura & griniga som dom var bad jag dom att äta upp de sista pepparkaks askarn liggandes från julen så att dom blev lite snällare.


Ännu ett bevis på min konstiga dag slog mig som en aha-upplevelse då jag fyllde på lagret av korvar i kylen. Jag såg en plötslig gestalt av Hanna skrikandes "men jag vill inte ha dennis korvar, man kan ju få könsjukdomar!". Jag bröt ut i ett hysteriskt skratt och gick sedan till godis hyllan för att lukta på gelehallonen. Gud vad godis sugen jag är.




Malin kom tillbaka till Oslo. Den lilla tigern vid jernbanetorget saknar dig.




Dumma alla hjärtans dag

Igår var det alla fula hjärtans dag. Bakfull på trikken hem ville jag bara spy på alla äckligt nykära par som gick runt hand i hand, kramades och stack ned tungorna i varandra. Jag gjorde M´s dag til hans värsta alla hjärtans dag, vilket resulterade i febrilt tröst ätande av den hjärtformade choklad asken och kärlek från den lilla vibrerande plastsaken som avslut på denna hemska dag.

För att inte gå under av avsky för alla kärleksparen så bokade jag, Hanna och Ida bord på Yayas. Så fort jag kom in i resturangen kändes det som jag var tillbaka i Thailand med servitörer i surfshorts och kokonöts lampor blev jag genast på bättre humör. Innan man ens hunnit ta första tuggan av sin mat, hade vi alla tre redan slickat på varandras tallrikar. Man kan säga att vi har ett relativt öppet förhållande där vi känner på varandras brasilianska vaxningar, lagar pannkakor och skrattar ohämmat. Dom två svenskarna och Ida.









Lite sömn och med en förstörd kropp resulterade detta i att jag försov mig till jobbet.. igen. fan. Chefen var inte glad och kommer härmed aldrig mer sätta in mig på ett morgonpass. Jag såg hans rädsla i ögonen idag när jag sedan förklarade att jag börjar klockan sex imorgon bitti. Jag frågade om han kunde ringa och väcka mig, då min väckarklocka tydligen vägrar ringa på morgonen. Han sa nej.




Vi är bäst och Oslo is the shit.




Valentine

Då var det söndag igen. Med andra ord bakfylla, en liten dos ångest och en huvudvärk utan dess like - precis som det ska vara. Igår var det även dagen innan Valentine, vilket innebär en väldig massa liggvänliga och hormonstyrda tankar som flög genom nattklubben. Två plus två är fyra, vilket resulterade i en trång luftmadrass på morgonen, samtidigt som jag kastade Hannas alla hjärtans dag present i ansiktet på henne - en neon grön vibrator. "Den kan du ha i näsan din kotte!".







Jag har snor i näsan

Jag har äntligen internet suckers! Mario med dess otroligt attraktiva göteborgs dialekt har varit här och tryckt på en knapp. Min katt satte nämligen sin feta rumpa på datorn så alla anslutningar försvann. Men nu har jag stenåldersinternet igen och jag har aldrig varit lyckligare.


Jag har nu intagit sängläge då mitt ansikte börjar likna Quasimodo efter en långvarig förkylning. När jag blir sjuk blir jag nämligen inte bara "sjuk" utan börjar gå under benämningen dödsjuk. Så fort någon kommer i trappuppgången börjar jag febrilt hosta för sympati. Vilket förövrigt inte funkar så bra.








Mycket händelserika dagar. Någon jäkla tomtenisse i garderoben på Yatzi lyckades ge bort min jacka, vilket har inneburit att jag varit ute låst i två dygn. Jag har med andra ord liknande en crackwhore gått utan varken smink, bh, ytterkläder eller borstat tänderna. Åkt genom halva Oslo i snöstorm för att gå ned på knä till låssmeden om att de måste rädda min katt som just nu lever i sin egen avföring.








Hanna har även åkt med stor saknad hem till Swe.. i två långa dagar. that sucks. I tisdags var första natten utan varandra. In på småtimmarna på natten kände jag tomheten efter hennes små snarkningar, hennes brutala skratt och fötter i ansiktet. Vi delar luftmadrass som ingen annan kan. Jag bjöd på en Grandiosa avskedsmiddag och bad till högre makter om att helgen skulle springa iväg snabbt.