Kärlek i en kaffe mugg

Nyvaken i Nilsson´s underbara luftmadrass på ännu underbarare 8 kvadratmeter. Igår inhandlades en efterlängtad tandborste hit så jag slipper lukta vitlök enligt Hanna. Har förövrigt hittat min nya kärlek på Deli DeLucas gator - chai latte med vanilj. Den avnjuts varje kväll innan stängningstid.

Nu ska jag släpa mig iväg till trikken, ut i Oslo´s kalla kyla och sedan på med min otroligt attraktiva röda arbetströja. Orka?







naked truth

Försöker fatta ord vid pennan då jag inte kan förmå mig att öppna munnen. Allt som kommer förbi tunghäftan är bara ordspyor. Massa oförstående ordspyor utan någon mening.

Hur kan man känna sådan obeskrivlig tomhet av närhet? I dont know why its so easy to get naked one way and not the other. Varenda andetag i meningen sätter sig som klister på mina tankar.

Passion går snabbt över till avsky. Illamående över ytliga ting. Jag står och trampar vid samma enformiga hållplats i väntan på något. Problemet är att jag inte vet vad det är. Under väntan blir jag uttråkad och vänder istället värme mot kyla. Det lättast så, annars orkar man inte. Jag tillåter mitt massochistiska beteende samtidigt som konsekvenserna gör mig tvungen till överlevnadsinstinkter.

Jag känner tomhet då jag får närhet, och sorg över ensamhet. Det är den verkliga nakna sanningen.







a night for the girls

Dagarna har tydligen fått fötter och sprungit iväg. Fröken Nilsson och jag varvar dagarna med luftmadrass häng och kvällar i alkoholens tecken. I lördags stod utgång på schemat. Med en för liten klänning och andningsvårigheter intog jag vinflaskan. Tre timmar senare hade vi en vin spilld dator, en avdäckad Stina och väldigt stökiga 8 kvadratmeter.














Av ren vana hamnade vi på Yatzis dansgolv, attraktiva bartendrar, fula människor och en galen feminist varav en stalker. Ett par välbehövliga ingredienser för en lyckad utekväll. Morgonen hamnade man halvnaken tätt intill Hanna med en huvudvärk utan dess like.











Dagen därpå blev det visning på deras kollektiv. Spänning och entusiasm om alla dessa människor som skulle kika på lägenheter var stor. Efter två timmar slutade det med att en sjuttonårig emo tjej kom. Jag tror jag dör av skratt. Tillbaka till soffläge med ugnsåpersikor och choklad. now that we like.















Att få ta del av något så vackert

Känslan att vara stolt fadder är obeskrivlig.





Svea Maria Lindqvist Hallblad







Good shit.

deejays.png




Pitbull - now you see it


Three six mafia feat. Tiesto Sean kingston - feel it


LMFAO feat Lil Jon - Shots


Kesha - Blah blah


Darius & Finlay - do it all night


Jay sean - lights off


Kat de Luna - push push


Bangz - found my swag


Jason Derulo - sky´s the limit


Livvi Franc - automatic


Chris Brown feat. Eva simmons - pass out


Aaron Carter feat Flo rida - dance with me


Jay-J feat Akon - hold on tight


Jason Derulo - in my head


Alexandra Burke feat. Flo Rida - bad boys


Chris Brown - I can transform ya


Alicia Keys - try sleeping with a broken heart


Jay Sean - do you remember

 






Jag är smuts

Okej jag erkänner. Jag är smutsen själv. Jag vet inte om det är orden lathet eller bara ursäkter såsom att jag inte haft tid till anledning för att jag vänt mina trosor ut & in efter en veckas användning.
På tal om smuts så hamnade man på Statt igår. dont ask me how, dont ask me why. Stora frågetecken fumlade runt i min hjärna då jag överraskat möttes av massa vinglande 92:or med Kissie bajs rosetter i håret. Vi körde en sväng på dansgolvet, klagade på rökmaskinen och att musiken var alldeles för hög. Tant varning?




18 år och inga gränser. haha. i die.




Jag kommer ihåg glansdagarna för över fyra år sedan. Going crazy på högtalarna, kravlandes på golvet på dansgolvet, terrorisera alla dj´s. Vart tog tiden vägen? Nu har gråmusarna tagit över första parkett på dansgolvet. Regel nummer ett: you have to earn högtalarna. Och allt med mindra än 3 cm klack kan ej befinna sig i närheten av dom.






Annars var det ganska folktomt. En del snälla-jag-vill-ligga erbjudanden från hormonstyrda babybutt 92:or. Men det var kul att träffa alla i baren. Om ni bara visste hur mycket det ryckte i bar fingrarna på mig! Hade så himla lust att hoppa in och jobba igår, jag och Sebbe är eliten i baren. I alla fall used to be. Stor saknad efter överberusade kunder och kärleksfulla kvitton med texter jag är sexkungen ring mig.



Sebbe & jag på personal festen



Pimp out

Tror ni att jag praktiskt dog av skratt då det första jag ser i lägenheten med feber och migrän är min nallenjörn. Totalt pimpad sönder av min mamma. Det är inte alls samma ointelligenta honungsätande nalle utan har nu bytts ut mot pimps n´hoes outfit.






ointelligens

Jag och Sandra är inte som alla andra vanliga tvåbenta högerhänta människor.
Vår intelligens når nämligen inte så långt, notera våran msn konversation.


S - jag är bäst!
C - upp till bevis, hade jag inte haft ett sådant överskott på snor så hade jag bevisat det!
S - men eftersom du inte kan bevisa det så är jag bäst så länge
C - okej.. men kom ihåg att det bara är en tillfällig titel du innehaver!



4 minuters tystnad.



C - snor!
S - jag ser ut som en prickig korv i nyllet.
C - fan! du vinner den med. Notera nu att jag himlar med ögonen och visslar i bakgrunden.
S - jag hör tyvärr inte ditt visslande och förresten kan du inte vissla med snor i näsan.
C - Give me a break! Jag är världsmästare i att vissla-med-snor-i-näsan
S - Du är en snorbuse!
C - the best snorbuse you ever can get.. fatta vilken bra slogan till en marabou choklad!



Åter lång tystnad. Varar i omkring 2 minuter.



S - kanske småbarn köper den, dom äter ju typ snorbusar.

 





Klicka för att stänga bilden



Klicka för att stänga bilden





Ja, ja, jaa!

Ja! Ja, jag ska gifta mig med dig. Under bröllopsdansen ska vi rocka loss till memories. Våra underbara barn ska sedan bli små dj´s.
Hm.. Charlotte Guetta.. sounds good huh?







 


bildbevis


























Nær, var, hur?

Efter ett maraton pass på stan tidigare var det dags før efterlængtad utgång. Stressad tidsoptimist som man ær blev jag två timmar sen till Hannas matlagning. Vi hoppade istællet direkt på vinet då man nu intagit titeln profesionell vinpimplare. Beat that!

Vin turned into ouzo, ouzo turner into lite-før-starka-drinkar. Fram med skratten och party alias sedan var det dags att bege sig ut i den sibiriska kylan. En rejæl utskællning på den ointelligenta taxi chaufføren, før att ænnu en gång hamna på ligg-vænliga Yatzy. Fråga mig inte varken hur jag kom in eller vart garderobsbiljetten fick føtter och tog vægen.



dumma dig!




R gjorde finbesøk i Oslo och øverraskade med sitt søta nylle på nattklubben. Jag var lyckligt berusad med ett fastlimmat leende på læpparna resterande kvæll. Det ær svårt att førklara men vissa personer som får en att skratta, som får en att kænna sig speciell ær att hålla fast vid.. stora frågan ær bara hur. Omstændigheter lyckas tydligen alltid finna mig.


Morgonen vaknade jag upp med en rættvis huvudværk, ångest øver borttappad mobil och frågor såsom kommer du ihåg från frøken Nilsson. Minnet befann sig långt borta tills dom alltid lika roliga bildbevisen uppenbarade sig.


Trots fortsatta strømavbrott, ihærdig kyla, dålig ekonomi så kænns livet ændå ganska bra just nu. Allt ær fortfarande during process men det går åtminstonde inte bakåt. Enda gången jag tar ett steg bakåt ær før att ta sats ænnu længre framåt. remember that.




The lost chicken

Om ni ändå visste hur många utomjordiska kunder som passerar mig varje dag. Idag kom en alien och frågade om en hel frusen kyckling. Nej tyvärr vi har bara färska. Då han med fem års-trots och envishet totalvägrade färsk kyckling, var jag tvungen att ge honom ögonbevis och gå igenom hela fysen, liksom ett CSI avsnitt utspelade sig om den icke existerande kycklingen. Omkring fem minuter senare närmar sig utomjordingen med en hel färsk kyckling. Ska han fråga om vetemjöl nu också så slänger jag mig själv i kartongpressaren.. "Titta, kyckling tss.. dumma svenskar.." snäste han. Men du ville ju inte ha färsk! idioti! Tänk om alla i världen var lika snälla & trevliga som jag, vilken underbar fredlig värld vi skulle leva i.







Igår hoppade jag in som vikarie på dagis igen. Morgonen startade dock inte så bra då jag i 33 minusgrader letade efter dagiset på en hand skriven karta. Såg ett dagis längst vägen i samma område, så klev in, tog av mig kläderna och skulle precis börja leka med barnen då en förundrande äldre tant tittar förvånat på mig. Den stora frågan vem är du hördes i bakgrunden.



Ja är inte det här barnehagen Kantarellen?

Nej det här är Regnbågen, Kantarellen ligger en en kilometer nedåt.

Jaha! Oj oj så fel det kan bli ibland (notera mitt torra panikartade skratt), hej då!








På vägen dit i snöyran ramlade jag två gånger då jag lugnande intalade mig själv "glada tankar.. glada tankar". Väl på dagiset slog mina harmoniska tankar in och hade hur kul som helst. Hade hand om barn med speciella behov för första gången, vilket gick som smör på en macka. Satt med världens goaste 4 åring med Downs, när han plötsligt somnade i min famn. Där låg han och myste i över en timme, det är sådana små stunder som gör en lycklig. Dock till skillnad mot den andra dumma ungen som tog mig på tuttarna när jag bytte avdelning, skrikandes "visa tuttarna!".