Var är boxen?

Då var ännu en helg avklarad i detta Didrik-fanatiska land. Hamnade på Grand prix fest på Solli. Eurovision sög rumpa, medans förfesten skakade rumpa. Helt plötsligt out of the blue, fick Bag in the box låten oss att febrilt dansa runt som små duracell kaniner runt vardagsrummet.


"Heeey mailin, vart fan är boxen?!"


"Däääär är boxen!!""


Jag skrattade så jag nästan kissade på mig.






















A little piece of joy

Vaknade imorse, otroligt sliten & trött. Såg ut som ett tåg hade kört över mig flertalet gånger. Mina påsar under ögonen har aldrig varit på attraktiva! Men när mina rödsprängda ögon nådde datorn och avnjöt nordea sidan uppenbarelser om att lönen hade kommit var lyckan obeskrivlig. Här ska det sparas för snart klickas den underbara biljetten hem. Hallelulija moment of happines.




 

Me goes geek today. A lot.

 




Mark my words

Kos till denna underbara sång. Lil Rain - Adore you.



If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world for you









I want to marry you Haakon!

En vecka utan min kära sambo har resulterat i ett kaos av smuts, gammal disk och smutstvätt i form av gamla trosor utspridd över våran lilla 1:a. Jag vet inte hur, jag vet inte när.. det har bara utspelat sig tredje världskriget någonstans på Sannergata. Jag har liksom apatiskt inte uppfattat denna vy tills jag gick i Danonino youghurten på golvet. Skärpning Charlotte!


Annars håller jag på att svälta ihjäl. Dumma Norge och dess röda dagar gör det omöjligt för mig att inhandla något ätbart. Trots att jag i själva verket jobbar på en mataffär har det absolut inget med det här att göra.. det är min kassa ekonomi. Jag öppnar mitt tomma kylskåp i hopp om att en Grandiosa ska uppenbara sig för mig. Men nej. Jordgubbsylt.. knäckebröd.. möglig champion. Vilken succe det kommer göras i köket!








Då alla svikare till svenskar åker hem denna långhelg och jag självfallet blir kvar, bättrade jag på norskan och tog med mig Mailin ut. Vi utgör ett underbart team då hon dräglar vid tanken av svensk man och jag desperat letar efter min norska. En mysig tur i Frognerparken omringad av norskar, slutade med fest på Aker Brygge. Jag var i extas. Jag befinner mig nu i min drömlägenhet vid hamnen.. vart är ägaren ffs! I got some job to do. Boende? Check. Attraktiv norsk lägenhetsägare? Borta!


Skitsamma! Onyktra ben tog oss till Åpen Bar. Här flödade champagnen.. okej då, ölen! tills vi otåliga gick vidare till Onkel Donald. Mailin lär ha ett och annat blåmärke då jag febrilt hoppade runt i hennes knä till musiken. Den omtalade "Kåre" tog mig hem och jag har nog aldrig skrattat så mycket på 3 kilometer. Det är en merit det med!

Videoklipp kommer upp snart. Be aware..





Det kurrar i min mage!

Uppdatering.



På fyra dagar har jag hittils ätit

1 chokladmjölk med banansmak . taste of heaven

1 knäckebröd med äcklig kaviar

1 övermogen avocado

1 paket med chokladbollar




Hjälp? Oh vart är du min framtida man med yrkestitel mästerkock?










Sjuttonde maj tack

De onyktra papparazzi bilderna från de rödas personal fest är nu upplagda. Ovanligt hög attraktions nivå av att  slippa se alla bakom de fula arbetströjorna. Hormonerna flödade tillsammans med alkoholen vilket resulterade i en avsliten skjorta på förra chefen. Iniativet var.. jag! 

Här i Oslo har norge-borna gått bananas över sjuttonde maj, varav det har festat konstant i sex dagar. Orutinerad som man är samlade jag ihop all glädje till en och samma dag. Det blev middag på Aker Brygge med en italienare till ögongodis.



Jag - Snälla prata inte italienska.. jag blir så.. alldeles till mig

- Åhh mi bella, fantastico, pasta de köttfäråså!














För ett ögonblick blev jag kär men insåg snabbt att vi skulle få mindre vackra barn tillsammans. Vi drack snabbt upp vinet och tog oss vidare till Fridays. Jordgubbs mojhito!  Jag fick en oral dryckes orgasm (?) och funderar starkt på om jag ska börja leva på denna fantastiska dryck på heltid.








På något underligt sätt hamnade jag mot alla odds i min egen säng. Med orden du Anna, nu ska vi inte dricka på ett bra tag liksom gick genom det ena örat och ut genom det andra. Söndagen hamnade vi på karaoke bar sjungandes svenska klassiker. Ja, vi rockade fett.











Funderingar

Någon som vet hur man säger du är ett rövhål på spanska?
 Behöver den informationen för framtida vredesutrbrott. tack.







P som i personalfest










































Sweet saturday

I helgen blir det Aker brygge, första solbrännan
och förtäring av alkohol. Jag gillar.



Kylian Mash feat. Akon


http://www.youtube.com/watch?v=yBMkRMH0LGs









Across the world

Psst. Snart bokas resan..


Indien / Malaysia / Indonesien / Fillipinerna / Laos




Backpacking Asien



Sunday

Gooodmooorning Norway! Sitter här i min ensamhet och inser att jag börjat blivit tant. Vad har hänt med alla karatefylla lördagarna? Tappa bort sig själv längst Karl-Johan, oändligt intag av tequila och sönderrivna strumpbyxor. Lördagen skulle spenderas på någon av Aker Brygges resturanger med ett par glas vin i handen och solen i ansiktet. Så blev det självfallet inte utan två sletna och övertrötta sambos insåg snabbt våran ointelligens om att det självfallet var fullbokat samma dag. Fem filmer för tidsfördriv hyrdes och vaknade upp tolv timmar senare på söndagen.


 




Söndagen sprang vi runt som vilsna japaner i Oslo stad. Med våran to do - lista blev det ett marathon längst alla tvärgator, men målet i sikte och vi har nu bokat bord till nästa lördag. Då blir det tre rätters på Olivia och vinglande ben till Fridays. Oh i love Aker Brygge.



Mina  matlagnings kunskaper kom fram då jag briljerade i vårat åtta kvadratmeter stora kök med thaimat. Det kan summeras med att vi nu har mat för över en vecka.. för över tio personer. Thai mat någon? Snabbt ombyte och sedan iväg för kos på bio. The last song fick mig att inse då jag redan efter halva filmen hysteriskt gråtande förstod att det kommer bli en hjärtskärande film. Jag har aldrig varit med om sådan stämning i en biosalong. En fullpackad salong med endast kvinnor där alla febrilt letade efter näsdukarna och grät konstant högljudd.



The last song

 

Med rödsprängda ögon tog vi oss till Jernbanetorget för att vänta på trikken. Fel tidpunkt, fel plats stämde verkligen in på oss då en knarkare började förfölja oss och skrika efter oss. Chockerad började jag istället skratta då jag var så rädd att jag skulle skita på mig. Vart fan är pepparsprayen när man som mest behöver den! Vi sprang in i trikken och paranoida sprang vi resten av vägen hem.



Give me that.. now!

Paaanik! Lite smått panik. Efter många utväxter och enformig hårfärg vill jag ha tillbaka mitt ljusbruna hår. NU! Djupa andetag Charlotte, djupa andetag..







Dum och dummare

Bara för att jag älskar mina vänner.
Och för att vi gör oss otroligt attraktiva på kort ♥










Min kärlek

Finns det något mer halskittlande och underbarare än denna 50 cl dryckes orgasm från tine? Litago sjokolade melk med den tjocka lilla kossan. Om ni inte redan håller på att tappa hakan av häpnad så kommer den även komma i bananasplit smak framöver! Jag älskar dig din bruna kossa. Mer choklad mjölk åt folket!








Whatz up world?

Vad händer världen? Först askan i Island och idag när jag gick med trötta steg mot jobbet möttes jag av liknande jorden går under känsla - nämligen snö! Okej låt mig vara mer specifik.. snöstorm! Första maj välkommen med all glädje men snö? Come on! Ge mig sol, en snygg bränna, svenska jordgubbar och halv svettiga snickare i bar överkropp.






Idag gick Charlotte till jobbet med feber och cirka en timmes sömn i bagaget. Med Annas febrila hostande lyckades jag somna någon gång då fåglarna kvittrade till och gick upp en timme senare för att antingen utföra en långsam död mot min kära sambo eller missbruka nässpray för att komma in i matchen. På jobbet har jag harklandes gått runt med ett rinnande öga, liknande Quasimodo och skrämt bort alla kunder med min allmänna bitterhet över min obotliga sjukdom - förkylning.





But i still löve you.





Efter många bumps in the road de senaste veckorna känner jag att det börjar ordna sig med allt ändå. Sommaren närmar sig, vilket betyder att även resan kommer med springande steg. Ser ut som det blir Sydost Asien någon gång i november med min eventuellt nya reskamrat som jag så fint kallade "skarp". Jag menar hallå, vem där ute som inte är över sjuttio år brukar fortfarande ordet skarp i sitt vokabulär? Tydligen jag.

Nedräkningen har med andra ord börjat.











En natt i Oslo

Fan vad opepp jag är. Opepp till Valborg. Opepp till hänga upp tvätten. Opepp till att duscha bort min tre dagars smuts. Jag som planerat att ligga hemma och låta skogen växa vidare på benen. Så kommer det med stor sannolikhet nog inte bli. Då resten av halva Oslo´s svenskar flyr till Svealandet stannar jag & bror med idioti såklart kvar.












Den billiga Borg ölen är inköpt och kvällens dresscode går under benämningen skinnpaj. Oh help me god. En bar runda längst de billiga ta två för en ställena kommer besökas längst Oslo gator. Jag luktar äckligt. Det är nog dags för en
10-kronors dusch för 8 minuter snart. Over and out.







Across the world

Changed plans! Det rycker mer än någonsin i mina resnerver och när denna regniga valborg är här vill jag bara ta första bästa flyg. Australien sätts on hold och istället lockar Indien som första resmål på jorden runt resan.


Thiruvananthapuram - Varkala - Alappuzha - Munnar - Mysore - Bangalore - Goa - Mumbai - Ahmadabad - Udaipur - Jodhpur - Agra.





Upptäcka Indien de Light som kick off start på jorden runt resan. Flyget går av från Arlanda till denna svåruttalade stad Thiruvananthapuran. En kort övernattning för sedan en pre-paid taxi 5 mil norrut till backpackernas guldklimp Varkala.


Backpackers från alla världens hörn samlas i denna lilla strand stad. Här ska det drickas kokonötsdrinkar, bättra på brännan och känna sanden mellan tårna. Bamboo Village på North Cliff är liksom bokat och klart när det väl bär av.





North Cliff, Varkala



I Alappuzha är efterlängtade backwaters som står som höjdpunkt på vistelsen. Här ska det hyras husbåt med övernattning genom Indiens kanaler och exotiska miljö.


Munnar står next på resvägen som är en relativt liten bergsby, men kommer besökas för deras storslagna teodlingar. Jag menar vadå, jag älskar ju chai te! Det blir en tre dagars tur med guide genom teplantagen och badtur med elefanter.




Backwaters, Alappuzha



Nästa håll plats är Mysore med outstanding palatser, heliga tempel och vackra trädgårdar. Här blir det en 30 minuter busstur till Chamundi Hill som ligger på toppen av en kulle med storslagen vy över hela Mysore. Sen ett hälsosamt leende på en lång promenad längst de 4 km långa stentrapporna.


14 mils tågtur bort kommer sedan "Indiens renaste stad" Bangalore att besökas.


Efterlängtade Goa med allt från full-moon party, bortglömda hippies och livet är en fest känsla. Anjuna beach kommer solbränna på och förtäring av alkohol på Club Cubana.






Med Kokan railway tar mig snabbt upp till Mumbai. Bollywood is the place to be, Slumdog millionaire rewind tack.


I Ahmadabad blir det Ghandi associations där övernattningen kommer ske på ett av många gamla palats som gjorts om till hotell.


Romantiska Udaipur bjuder på kvälls båttur runt lake pichda innan det bär av till Jodhpur. En gammal inringad stad med en 10 km lång stadsvägg. Här ska det åkas rikshaw!







Finally Agra! Taj Mahal.. taj mahal.. taj mahal. Här ska detta breath taking monument besökas som avslut på början av resterande jorden runt resan.