Dark chocolate!

Idag har jag varit och solat suckers!












Mjau?






Jahopp gummisnopp. Då har pappa tagit en 4 timmars sväng förbi Oslo för att hämta min underbara kissekatt utan namn. Det kommer dagar, veckor och månader framöver bli ett tomrum efter min snarkandes överviktiga katt.



Jag saknar





Sandra




Ankan



Max



Malin




Emelie




Sara



Caroline


Lördag.

Då har man överlevt ännu en lördag. Helt unbeliveable. Då de senaste åtta dagar har bestått av konstant jobbande med överstressande kollegor, så var det med ett stort leende jag sprang ned till stationen för att möta Carro & Anna på fredagen. För gamla Thailands minnen bokade jag bord på Yaya´s som överraskning, och sedan slutade kvällen med två snarkandes barndomsvänner sovandes skavfötters. Precis som gamla tider.

Efterlängtade lördag och levern skrek efter tequilan på Vinmonopolet. Lika bra att lyda och kvällen förgylldes av skratt, tårar och y.m.c.a gestikulerande. Väl på Yatzi var jag överallt och ingenstans, tills jag på något underligt sätt hamnade ensam 05.00 utan varken mobil, pengar eller andra tillbehörigheter någonstans på Karl-Johans gator. Ännu ett bevis på att Charlotte och alkohol inte går hand i hand. Stackars Jessheims guttar ordnade dock upp situationen på fem röda - fyllemat, taxi och sedan alla ihoptryckta i sängen. Sådana här situationer händer endast mig.

I minnesluckornas tecken




















































Efterfest?







Inventering it is

Mina andra söndagar med koma liknande huvudvärk och alkoholförgiftning byttes istället ut mot ett elva timmars mördarpass med inventering. Sista dagen med gamla chefen avslutades i ett eko-tomt Rimi, tända ljus, improviserat matbord och flertalet Peppes Pizzor. Då det var varetömning inför ombyggnaden till nya Rimi kom jag därefter hem med fem kilo godis. Det innebär att jag inom en vecka snabbt kommer gå upp dessa underbara kilon. Oh sweet beach -10, where are you?






Har även varit på Ica kurs idag. En fransman mr. croissant Prieur, en minderårig britt och en oförstående svensk som jag är tog vi hem diverse team-building tävlingar. Med vårat kick ass namn Rimi.ssion vann vi en Seigemenn påse. Ännu mera godis! Vi avslutade kursen med att säga ett positivt ord om varandra. Flink, arbeidsvillig, pratsam, hyggelig, söt, serviceinriktad hamnade varmt om hjärtat. Mina arbetskollegor är bäst. ingen protest.






Alltid phi phi

Underbara phi phi islands i mitt hjärta, men läste idag det här reality check inlägget. En realistisk syn på svenskarnas svar på springbreak goes Thailand.


"There was only one problem on Ko Phi Phi - the Swedish girls. Damn Swedish girls, most of whom barely hit the 20-year mark. The 19-year-old Swedish girls with their sparkly white-blond hair and insanely bronzed skin. The tans were, in themselves, a mystery to me. In any case, I figure it must be awfully cold in Sweden most of the year because the second these girls hit the island, all clothing comes off. On the beach, in the bars, wherever. No tops. And, in most cases, barely-there bottoms"











Sandra, vad sägs om att åka tillbaka och visa vad svenskarna går för?



Nej till kollektiv!

Godmorgon! Imorse fick jag verkligen uppenbarelsen om att kollektiv måste vara den dummaste sjuttiotals idén någonsin. Väggar tunna som plywood skivor där du hör varenda andetag från resterande sju inneboende. Alltid kö till toaletten och när man väl kämpat till sig dörrhandtaget till badrummet.. ja då är det klart varmvattnet är slut. Om det inte är någon som snarkar högljudd så är det Hanna intryckt som ett korvskinn på mig mumlandes i sömnen. Förutom detta så går trikkjäveln precis gatan utanför klockan 06, varenda jävla 5:e minut, varenda jävla dag.







Inatt är du min!

Nu är det bestämt! Skärtorsdagen tar jag den underbara swebussen till ack värmland du sköna. Det kommer vankas utgång med min underbara Caroline, och här ska champagnen flöda! How come? Med tidigare livsmotto party like a rockstar, krälandes på dansgolvet och minnesluckor utan dess like, har det nu gått över ett och ett halvt år sedan hon vinglade runt i high heels. Ändring! Lyckan när Svea kom till världen är obeskrivlig, men på påsk är du min vännen. Då får du producera bröstmjölk litervis i backpup i kylskåpet just in case.













bara för att jag är bäst så bjuder jag på dessa nostalgi bilder



Jag har även fått ett sinnesryck vilket kommer resultera i att jag då befinner mig i frisörstolen för att bli ljusbrun. Som vanligt har Emelie inte den minsta aning om detta och kommer dö av hjärtattack när jag för hundrafemtioelfte gången kommer med mörkt missfärgat hår och vill bli ljus igen. Förlåt? But you still love me.




Dilf?

Vardagliga besvikelser: först måste ni förstå hur otroligt långtråkigt det blir att sitta helt själv i en kassa varje kväll cirkus åtta timmar. Med repeterande tinnitus liknande ord såsom kvittering, påse, ha deee! Åter till min besvikelse. Alla dessa attraktiva, glimten i ögat männen. Övertrevliga, sociala och guds skapelse till kvinnan. Tills jag med förskräckta ögon upptäcker barnmat, blöjor och diverse amningskupor på rullbandet. Fan!






Igår blev en lugn kväll, jobbade till elva. Med The Hills maraton, tröstätande Sörlandschips i Hannas frånvaro dök sedan M upp vid småtimmarna och underhöll min annars tråkiga kväll. Då det till min förvåning började bli ljust ute var det dags att inta sängen. Vaknade idag upp till ett telefonsamtal från Gardemoen, dumma tysklandsresa. Sedan har NrK Supers barnprogram SvampbobFyrkant och Rupert Bjorn förgyllt min eftermiddag. Nu ska jag snart hoppa i arbetskläderna och få tummen ur arslet till att göra några e-kurser på internet.



Wasa what?

Hanna lyckades på något underligt sätt ramla ned med huvudet före från takvåningen på sängen förra lördagen, vilket nu har resulterat i att hon ska åka wasaloppet. Hur denna utomordentliga töntiga ideé ens kom på tanken är ett stort mysterium för hela frognerveien. Hoppas blåbärssoppan smakar hundbajs och att du glömmer valla skidorna.






Åter till mig! Förstår ni med andra ord vilken tråkig helg som väntar mig. I die. långsamt. Hanna är borta, bror är borta och resterande hälft av Oslo har ett underliggande hat mot mig. Förstå! Min enda lediga helg. Och så har jag mens.. fuckings fucking fuck. Oystein gav mig förövrigt ett par Venus Breeze rakhyvlar på jobbet. Han tyckte tydligen att jag behövde raka benen. No way, jag ska bli en vibrator älskande feminist med orakade ben.



Baby i soon come home

Fick ett snabbt msn tjat med Sebbe förut idag. Gosse vad jag saknar våra choklad-doppade-jordgubbs-kvällar, taccomys och för att inte prata om eliten vi var i baren! Sprang runt som två små duracellkaniner och bara fnittrade. Ser ut som jag kommer hem till påsk i alla fall om jag får ledigt. Blev uppdaterad om att Hoffmaestro spelar på skärtorsdagen vilket jag då hoppas att jag ser ditt söta nylle i baren Karin! 








Injection





Det rycker i plånboken och av längtan. Har kikat in på bellaclinic.se i
Karlstad för att eventuellt boka tid fram till sommaren.
1 ml för 3800 kr vilket kommer räcka till både över- och underläpp.
Ingen panik! Det håller endast i 6 månader så inget permanent.



 


Oslo

Vardagarna springer iväg, det har nu gått exakt ett halvår sen jag satte mina flyttkartonger i Oslo. Tiden sedan arbetslöshet, tomt bankonto och en början från scratch har idag blivit till friends for lifetime, jobb som jag aldrig någonsin skulle kunna drömma om att jobba med och ett uteliv utan dess like. Jag njuter.





Då jag kom hit på hösten och bara varit med om den tunga jäkla skit snö perioden, är förväntningarna höga till våren, för att inte prata om sommaren! Frognerparken, värme, vinglande ben längst Karl-Johan, solbränna. En underbar sommar i Oslo som avslutning innan vi flyr till Australien från nästa snökaos.


Under veckan har det blivit taccomys för över 300 nok, hur fasen lyckas du Hanna? Hemmagjord guacamole, det ni! Har även varit på Tipping kurs ute i Hamar, då den nya chefen såg stora brister i mina kunskaper i LongOddsen. Det blev en hel massa tjat, hotellfrukostar och förtäring av alkohol.







På min enda lediga dag går Hanna och får magsjuka. Hon ligger ni i karantän och kan endast matas genom sugrör i nyckelhålet. Ikväll blir det kanske ett par glas vin med Stålmannen, annars står en hel hög med tvätt och skriker mitt namn om att de måste vikas.



Australien baby!

Nu är det seriöst alltså inte långt kvar! Om nästintill exakt 6 månader så bär det av till Arlanda för duon Charlotte & Nilsson. Då har vi genom skratt, svett och bakfyllor tagit oss igenom ett år i underbara Oslo. Vi kommer landa i Sydney för att ta fram våra otroliga prutning kunskaper för att köpa oss våran lilla pärla. Med Work & Travel visum kommer vi sedan köra bil genom hela Asutralien, dess kuster och heta surfare. Australien baby, snart kommer vi!







Snart så!





Snart kommer mina underbara vänner på besök,
fan vad jag har saknat er!