Putte i prutten

Bara för att alla med ett litet töntigt pip-band runt armen kunde få se Lorentz & M.Sakarias igår på Putte i Prutten. Jag bryr mig inte.. är absolut inte avundsjuk på att vingla runt i onykter stämning till tonerna av Say yeah.





Swischa förbi - Lorentz & M.Sakarias


dumma pip

Jag är helt otroligt galet trött. Men har ett problem vid namn hjälp-mig-jag-kan-inte-sova. Jag har nu under en timmas tid hunnit:

1. pilla mig i naveln

2. stretchat benen mot sänggaveln

3. haft kuddkrig med mig själv

4. gråtit till reprisen av Oprah


Jag har nu i ren panik gått över till att äta mina mögliga nektariner jag köpte förra veckan. Men om jag har stor brist i roligheter så kan jag ju även döda silverfiskar i brors lägenhet. Oj, vad kul jag har här i min ensamhet! Nej men jag är inte butter över alla Hultsfreds wannabies som går utanför mitt fönster på väg mot PIP campingen. Varje gång dom går förbi med sina 20 liter backpackingväskor pekar jag finger åt dom i ren frustration. Jag vet vad ni tänker nu "riktigt moget charlotte". I dont care.. hoppas det regnar under hela Putte i Parken och att dom får blöta converse skor att gå runt i. Mitt lite senare mål under PIP festivalen är att kasta mina återstående halv uppätna mögliga nektariner på dom genom mitt fönster. Solen skiner inte alltid i Karlskoga mina festival vänner, det ska jag se till! idioter.


 


converse skor


Förutom andra glädjeämnen som att leva utan pengar från försäkringskassan under de två närmsta månaderna har jag spenderat stor del av dagen hemma hos kusin vitamin. och i hennes hår, kan jag praktiskt taget säga. Ett telefonsamtal imorse löd ungefär såhär

"Hej charlotte.. det är såhär att jag har färgat håret..." (notera att hennes hårfärg var svart)

"Jaha fan va kul caroline!"

"Ja alltså.. till blont. eller ja, gult. eller nej, låt mig säga orange? hjälp?"


Det kliade i dom gamla frisör fingrarna när jag uppfattade dessa ord och liksom hoppade in i telefonkiosken som Stålmannen själv för att byta ut vardagskläderna mot en pensel och handskar - för här ska det blonderas! Onkring sju blonderings flaskor senare och utan resultat gav jag mig istället av till OKQ8 för att köpa cigg i rent medlidande till kusin vitamin. Som detta inte var nog måste skuldkänslorna tagit över rejält då jag liksom som paralyserad erbjöd mig att gå ut med Zid - ett litet monster till pitbull.




 
Detta förbrukades det massor av.
Caroline måste vara deras största kund nu.



Var även nyss och kissade när jag upptäckte till min hemska upptäckt att toalett pappret var slut och det stod nya rullar.. exakt en armlängd ifrån mig. Självständig kvinna som jag är, litade jag på min magkänsla och sträckte mig efter det efterlängtade pappret. Tills jag ramlade och skrapade upp armbågen. I fosterställning mitt på badrumsgolvet låg jag och tjöt av skratt. Jag och mina silverfiskar fick ett gott skratt. Jag måste fått en humor kromosom mindre när jag föddes. Denna humor är sjuk. The Office sjuk humor.



miss.jpg Miss You funny toilet lmao image by kennedy5976

im having a bad day

04.00. söndag.  Ångest. Tryck över bröstet. Det är inte ofta jag erkänner när jag mår dåligt. Idag har jag omringat mig själv med människor jag älskar, men på väg hem kändes det som hundra knivar i hjärtat på mig. Hjärtat brister och jag kan inte ens gråta. Jag kastar av mig de påsittande kläderna, sköljer vatten över sminket. Allt detta påklistrande yttre som får mig att kräkas. Den enda frågan som går runt i detta hav kaos är frågan, varför är jag ledsen? Varför denna tunga känsla över hela kroppen och att hjärtat går i tusen bitar.


Jag vill så gärna prata med någon, skrika ut till någon min frustration som jag varken kan sätta ord eller känslor till men sedan slår mig sanningen. Ännu mer ångest. Inte någon allls därute kan eller vill jag ringa till nu mitt i natten. Inte ens mina barndomsvänner vet om allt jag gått igenom genom livet. Glädje, smärta, sorg, dom har ingen aning för jag har aldrig berättat. Allt har byggts på som ett ohälsosamt lager vilket bara brister nu. Jag är skör och förvirrad. Hur kan jag få trycket över bröstet att försvinna och hur kan jag få mitt hjärta att inte brista.


Sedan tänker jag på saker som får mig att le. Saker som får mig att må bra i mig själv. Känslan av att känna sanden mellan fötterna. Att vakna upp och ta dagen precis som jag vill, besöka de städer och platser jag själv vill. Upptäcka världens alla hörn och stilla min nyfikenhet. Träffa liksinnade och bara få känna harmoni. Lukten av saltvatten och färsk annanas. Titta under stjärnorna på en strand i åtanke om att vi alla är under samma stjärnor. Då mår jag bra, då är jag lycklig.



Vietnam



Kina



Malaysia


Kambodja


Thailand



Svea är söt

Finns det någon bättre än lördagar innan natt jobb. Neheru, skulle inte tro det va! Veckans nya skvallertiding, Norah Jones those sweet words, lösgodis och en jätte stökig säng. Medans ordet lösgodis nämns vid så kan jag förövrigt tala om att jag funnit en ny kärlek för.. skumbananer! Pah! Jag är inte klok jag, har liksom inte alla hästar i stallet - hallå miss universe, skumbananer! När jag blir stor och har bebis i magen kommer jag nog endast äta skumbananer till frukost, lunch och middag.




På tal om små skrikandes snoriga bebisar så har jag en jätte glad nyhet! Lilla Svea har äntligen kommit till världen! Var lite skeptisk till namnet först, men det var bättre än det ryska prostituerade Rushnågonting namn förslaget. Men när man väl lade ögonen på henne var hon självklart en Svea, och den vackraste Svea som finns. Jag har fått massa skratt-bilder framför mig när Caroline ligger på BB och ska klämma ut Svea, någonting i liknelse med "neeej nu jäklar, nu har vi exakt fyra minuter på oss innan fotbolls matchen börjar, kom igen nu!" Men så vart inte fallet utan hon kom ut jätte snabbt. Inget snorande och inget gråt, Svea is a though little cookie. Och jag ska lära henne allt jag kan om killar, relations problem, fem i två ragg på Statt och lite därtill.


underbarast

Efter helgens arbetspass var det dags för krogpersonalens lill-lördag, nämligen söndagen! Denna underbara söndag infann jag mig hos Sebbe där choklad fontänen stod på uppvärmning. Efter tidigare lyckad tacco kväll så stod jordgubbar, ananas, banan och marshmallows på menyn. Och sedan det viktigaste - skumpa såklart! Ett gott skratt till wedding crasher och jag nästintill rullade ut av godsakerna och vinglade ut av alkoholen. Det var mys. Sebbe och Simon ni är bäst! <3





En dag i månaden

Det är vetenskapligt bevisat att en gång i månaden går allting fel, med andra ord en riktigt jäkla skit dag. Denna förbryllande dag har nu inträffat  fredagen 24 juli. Ingen ursäkt för att jag är så otroligt älskvärd men denna morgon har det ringt konstant från nio.noll.noll til fjorton.noll.noll, men underbara 20 minuters mellan rum så man precis hinner somna om under mitt smutsiga täcke. Allt detta för att jag igår gick och la mig många timmar efter midnatt. Är det någon som är sur som en ful citron på morgonen om jag inte får min skönhets sömn så är det jag. Jag erkänner mina brister.


Inte nog med detta så vaknade jag upp ur en hemsk mardröm om en sliskig 08:a som slickade mig i örat och att jag fick sparken från jobbet. Vilken otrolig kombination i en mardröm, jag är inte helt normal jag. Skulle även unna mig själv 19 minuter i solariumet vilket jag även detta försov mig till. Oduschad, orakad, Amy Winehouse frisyr och ingen bh gick jag till stan för att sola. Väl framme hade dom stängt, specifikt endast för idag.. fredagen den 24 juli.




Och inte nog med detta tyckte jag mig även se Simon på väg till stan. Som en nedknarkad Withney Houston i sina sämsta dagar vinkade jag för glatta livet och utropade "simon, simon, heeeej!" slog den hemska upptäckten mig att detta inte var Simon. Jag mumlade ett tyst förlåt och gick med skam i kroppen resterande väg.



Ska även jobba ikväll vilket kommer bli mucho intressanto. Minsta lilla "charloootte, här är jag! charlotte! charlotte! två carlsberg bara, charlotte!" kommer jag personligen långsamt skrynkla ihop till en äppelskrutt och kasta ända till Dano.


Stolt förälder



Photo

"Tack världsförälder!"


Idag blev jag mamma till miljontals barn runt om i världen. Och jag kommer bli världens bästa förälder, då vi ska kämpa för varenda unge som Persbrandt säger. Detta har varit mitt nyårs löfte i många år tills jag nu äntligen tog mitt förnuft till fånga och hjälper till för att skapa en bättre värld för alla världens barn. Mitt tidigare dåliga samvete har nu försvunnit och jag känner hur hela den där bättre-människa känslan pirrar genom kroppen. När jag var 13 år skulle jag bli vegetarian (vilket höll i cirka 7 långa dagar) och rädda chimpanser i Borneo,  men nu lugnat mig och valt Unicef med glädje.



04.00

04.00  och nyss hemkommen från jobbet. Vad skulle jag ta mig till om jag inte såg mina arbetskamraters söta nyllen varje lördag? absolut vodka inget. Nitton.noll.noll tog det fart av i baren, med allt från hallon till honungsmelon flödade mellan drinkarna. Lagomt till halv tolv, spydde jag negativ energi av alla dessa två enformiga drinkar som förgyllt den tidiga kvällen. Halv tolv och mina fötter värkte som den där obehagliga känslan man hade när man var liten och benen växte. Förstå min frustration! Men ett glatt uppvaknande av Simon och en dricks-glad norsk, ett par en-kronors kastande med försök med ett slutmål i min urringning samt en sliskig stockholmare och min kväll var räddad.



Var även vinter tema som jag glatt sett fram emot. Försökte tvinga på H i baren en stickad mössa men med ett envist nej då han istället ville stå i bar överkropp. Detta ville jag inte utsätta mig själv för utan försökte varsamt tala om att på vintern går man inte runt utan tröja utan kanske ett par urgulliga rosa vantar hade passat istället. Allt detta utan resultat och inte såg jag en skymt av snö jäveln heller.  

Sommarens mest somriga söta drink, made by me

 
2 cl Pucker raspberry
2 cl Vaniljvodka
1 cl Sockerlag
Sourmix
Färska hallon


Skakas!

Toppa med sprite

Den okända "xx" har slagit till!

Vilken tur att hela funktionen med bloggen grundar sig i att skriva om sin vardag, sina upplevelser på både gott & ont så länge man inte nämner namn och plats för de som inte vill bli inblandade, eller hur o du okända "x x" med  plats icke att nämna långt långt bort i fjärran öster? Det glädjer mig varmt att du lagt ned så pass mycket energi att leta reda på min fascinerande blogg med glimten i ögat i varje inlägg.
För att komma ned i samma likvärdig.. hm låt oss säga "mindre vuxen" osmaklig nivå med tanke på din höga ålder, så gör jag den fulaste grimasen jag förmår mig (du vet xx, sådana där som man endast ser på filmer!) och glädjs åt den där rättigheten om att man får tycka och säga vad man vill i ett sådant fint och fritt land som Sverige. Länge leve yttrandefriheten vet ja! 
Kommentaren ger jag mig själv ett storartat skratt åt då jag hört att ett gott skratt förlänger livet. Jag tar sedan kommentaren, skrynklar ihop den till ett litet pappers flygplan och kastar den hela vägen ned till dig med en liten ack så liten notis vid orden let it go, let it go.



om jag vann en miljon

Imorgon ska jag, Emelie Nikolina och Sandra vidga vyerna ända till Örebro. Amazing. Är i stort behov av en helt ny garderob. Jag skulle bli glad över bara ett par nya tröjor, eller ja.. ett par jeans så är jag överlycklig i en månad. Så då kommer jag till den stora frågan - varför kan jag inte vinna en miljon på lotto för? Denna fråga brukar kicka in sent på nätterna medans jag försöker räkna får. Jag menar, är det någon som är i stort behov av en miljon så är det väl endå jag. Jag skulle skänka hälften till Rädda Barnen och plantera resterande halva miljonen i träd någonstans i utkanten av Afrika. Lurad! Klart jag inte skulle! Jag skulle dragit på en jorden runt resa, öppnat min egen bar på Bali och sedan köpt ett par jeans. Inte för att jag behöver jeans på Bali, men ändå bara för sakens skull.


Beach Bar - Brazil


Förutom drömmar om en miljon på lotto så spenderades fredagen med en fika med Broberg. Mycket trevligt uppvaknande imorse då jag helt totalt glömt bort detta. Efter att inte ha tvättat håret på.. hm, den siffran håller jag för mig själv, smuts jag.. så stod jag i det stora kvalet och valet: orka tvätta håret eller inte? Håret blev i slutändan tvättat. Nu ni som läser detta kommer komma på er själva om varför ni fortsätter läser detta otroligt ointressanta inlägg om denna dag då charlotte inte visste om hon skulle tvätta håret eller inte. Men som i alla sagor, slutade det lyckligt.

Vad är en bal på slottet

Då var det dags för den årliga rakningen av benen. Jag kallar detta annars ett feminist försök men det kan även kopplas ihop med ren lathet. You are beautiful, no matter what the say - med eller utan orakade ben. Som en flodhäst hög på hash liknande preparat, ramlade jag och skar upp benet i min miniatyr dusch. Men helvetes jävla skit. Det blir till att ta till strumpbyxor den närmaste månaden, och inga karlar hemspringades.




Som alla kanske märkt så är impuls Charlotte hemma på svensk mark igen. Frågande blickar då jag gick ut på onsdagsklubben "är det sant, är det verkligen du ärade charlotte?" Oh yes mama. Men vad ska jag svara? Det var helt otroliga shoppingcenter, fick en jävligt snygg solbränna, tillgång på vip sektionen på en rysk bordell och käkade underbar mat varje dag - ja, det är därför jag kom hem! Jag är ganska dålig på att ljuga så denna version gav jag snabbt upp.

Skämt å sido och är ärlig nu, jobbet var inte.. hm.. min typ av jobb. Tvinga på folk erbjudanden på deras efterlängtade semester, för att sedan ta skyhöga priser för resultatet. Dock lite jobbigt när jag fick telefon nr till Kent-Arne 65 år från Mullhyttan. Nämen heeej Kent-Arne, jag ringer till dig för att jag nu kan erbjuda dig en helt kostnadsfri make-up &f otografering! Det låter väl jätte kul Kent-Arne!?" Dont think so. Ett par svordomar hit och dit, sex dagar i veckan fick mig att brista till slut. En mycket speciell liten iransk dam till chef och flygstolen var bokad då vi måste vara ute ur boendet inom 24 timmar. Fan! Jag åker hem innnan jag ens hunnit fått hemlängtan. Känslan av miljoner knivar i hjärtat lämnade jag med frustration min älskade stad Dubai. Jag kommer tillbaka snart, i will be back.
.




Men skit i det! Varit vaken konstant i två dygn drog jag på mig festkläder och drog ut på mitt kära statt. Detta hjälpte inte den minsta utan gjorde ångesten ännu värre. Förutom denna ångest laddade kväll med stor sömnbrist höll jag på att slå ihjäl en Norrlänning som inte riktigt förstod gränsen mellan trevlig och helt psykopatiskt pain in the ass. En norrlänning mindre är det nog ingen som märker av. Gjorde ett nytt försök på lördagskvällen och denna kväll resulterade i girl fight, skavsår, walk of shame och en hemsk huvudvärk. Vad är ändå inte en kväll på statt, som Askungen säger.


Efter mycket få timmars sömn drog jag mig iväg med mina sista krafter för att luncha med Simon och Öberg. Dessa kiss&bajs skämt som var otroligt roliga i tre års åldern, liksom bet fast i mitt övertrötta jag samtidigt som jag brände käften av mig på chilisåsen. Förutom detta är det alltid lika kul att höra om vänners säng bravader. Det var mys. Försökte tappert övertala dom att titta på Saw maraton med mig ikväll, men utan lycka.. än i alla fall.


Dom här små filurerna kiss & bajs går att beställa på internet.

kaniner

I cirka tre dagars tid har jag och Matilda fått en fix idé som vägrar släppa tills vi fullföljt den. Vi vill ha små kaniner! Inte endast för att dom var otroligt söta och hade rosa små klänningar påklistrade på dem utan vi ska nämligen rädda dom. Se detta ej som en typiskt Charlotte impuls utan se detta som ett räddningsprojekt. Den här elaka håriga araben till försäljare har nämligen kaninerna i små påsar ihoptryckta bakom burarna. Detta är ett räddningsförsök i Green Peace anda. Deras söta stora rådjurs ögon bädjar ill mig i ord som rädda mig charlotte..snälla.. snälla..


Vi sprang direkt till chefen och med baby len röst lyckades vi få ett godkännande om kanin försöket. Hon skrattade dock och varnade för Sofie som skulle göra kanin stek av den till middag. Dom äter tydligen sånt uppe i Kiruna. Detta godkännande gick dock inte lika bra hos kanin plågar försäljaren som inte trodde att vi förstod allvaret i att ha en kanin. Vilket vi i och för sig inte gör. Den skamliga sanningen lyser igenom oss. Fan.

Då vi inte hade råd med bur utan skulle bygga en tillfällig inhängnad med hjälp av husets alla förstörda sängar gav vi nu upp Operation Rabbit Rescue. Istället kom vi hem med en ful sköldpadda. Vid namn ful-babba. Med sura miner på vägen hem planerade vi ut olika sätt att mörda Sofies oälskade skalman. Varje morgon springer vi upp och väcker Sofie skrikandes att Baba har dött. "baba är död! baba är död!!" Alltid lika rolig skadeglädje att se hennes panikartade och ledsna ögon. Skadeglädjen är ju faktiskt den sanna glädjen.  Die ugly Baba, die.. men det jäveln vägrar dö.




Transformers 2 avnjöts på arabiska igår.


Direkt efter jobbet åkte vi viäg för att unna oss ett biobesök. Inget smink, luktade apa och med svettigt otvättat hår bad jag till Gud (nej förlåt - allah!) att jag inte kommer få hamna bredvid någon annan än mina kära vänner som får stå ut med mitt allmänna äcklande. Jag är smutsen själv. Ett tevlans biobesök bortsett från dom vidriga sheikarna som fyllde biosalongen och utgav konstiga katt-läten till våran ära. Efter ett sick sackande genom hela shoppingcentret lyckades vi till slut skaka av oss våra stalkers. En nära döden upplevelse.

Bilder, bilder, ännu mera bilder

Nu kommer äntligen dom efterlängtade bilder på boendet:



Porten och ingången till vårat hus.



En del av hallen, första trappen till vårat tre vånings hus.



Vardagsrummet där vi avnjuter alla Bert avsnitt. och äter pringles..



Matsalsrummet som aldrig används utan nu fyller funktion som tvättstuga.



En del av köket där Sofie har gjort ett boende åt sin landsköldspadda hon köpt och lagt i en kökslåda.



Trots omkring ett dussin sängar till så delar jag och Matilda sängar.



Ingången till poolen.



Våran pool. Denna bild klättrade även Matilda upp på taket och jag trodde hon skulle dö. Så vart nu inte fallet.



Våra arbetsplatser på jobbet.. åh va kul...

Depp hängläpp

Första dagen på jobbet och jag var laddad till max. Detta fick jag senare äta upp. Två timmar innan arbetsdagens slut var det dags för det stora hoppet mellan självlärd utbildning till telefonbokningarna. Den skräckinjagade telefonen liksom bara hånskrattade åt mig då jag slog de första siffrorna till någon stackars krake som snart kommer få höra min ihjälskrämda röst. 80% osvarade samtal, 15% överbeskyddade arga pappor och resterande 5 % gamla tanter. Vilka av dessa pensionärs tanter eller mellanstadie tjejer utan tillåtelse från målsman skulle vilja vara modell för en dag som jag försöker boka? Ne, didn´t think so. Självförtroendet helt nedbryten som Berlin muren själv och energi nivån låg på noll.komma.noll.noll.
Minimum bokningar per dag: 13 st.
Dåliga telefon bokaren Charlotte: 4 ynka stycken.
Blä. Skjut mig långsamt.



Kände hur tårarna pressade i ren frustration. Why? För att jag älskar verkligen Dubai. This is living. Det är här jag vill vara just den här tiden i mitt liv nu.  Om jobbet inte känns rätt så har jag två problem med min vistelse här i Dubai:

Problemo uno - om jag ska söka nytt jobb så kommer jag inte längre ha tillgång till det här boendet och kommer få hitta eget boende som är nästintill omöjligt då huspriserna är skyhöga.

Problemo dos - är att andra företag inte vill bistå med arbetsvisum.

Då antingen jobba kvar på jobbet eller sätta mig på första sämsta flyg tillbaka hem till samma gamla Statt och gråa Sverige. Panik. Ångest.. Jag är verkligen inte menad för Sverige. Inte just nu...


Bert stjärt.

Hungriga efter vårat misslyckade försök till hemkörning tidigare på dagen så släpade vi iväg oss till våran minimala kiosk. Som förövrigt ligger bredvid denna jäkla skrikandes moské i takter med "a la chaa laa machmaaaa", vilket vi tror betyder "rea på kyckling, endast 5 derham!" Först tog vi en sväng till vårt nya pizza hak Swedish Pizza, där vi tjatade lite med den svenska ägaren. Jag tror nog pizza bagare ser likadana ut vart i världen man än letar efter dom. Håriga, glada och snälla.
Efter detta celebra besök gick vi till våran vattenpips försäljare. Det är här tobak inhandlas, skratt utbyts och vi bjöd även på snus. Detta fascinerande blöta tobak togs emot med misstanke av Anonyma Achmed medans han stoppade det i.. underläppen! idiot. En kvart senare ropade han in oss med vädjande ögon och frågade om han äntligen kunde få ta ut snusen snart. Vi sa ja och han kommer aldrig mer prova denna svenska version av tobak.



Väl på väg hem stannade ännu en luxurös bil med två sheikar frågandes om vi ville åka med. I ren panik sprang jag iväg och gömde mig bakom grannens gigantiska Hummer. Någonstans långt långt bortom sanddynorna hör jag kära Sofie skrika i ren frustration "f**k u! Asshooole!" Herrejävlar. Nu dör vi. Nu dör vi ta mig faen. Nu tar dom fram kärnvapen och bombar oss i ren hämnd samtidigt som dom skriker Gud är stor. Denna hemska död för en Cola Light och Pringles.

Annat som har hänt så har vi fått en ny inneboende vid namn Kackerlackan Klasse. Han flög fram från spisen för att välkomna oss. Vidriga insekt kommer och infekterar vårat fina hem. Ett panikartat rop på hjälp och inspringandes kommer superhero, även kallad våran indiska vaktmästare och räddar oss från faran. Brist på dålig engelska så utbyts inte många ord men han är min nya BFF. Paris Hilton, slå dig i väggen! My new BFF, Dubai style är det som gäller.

Kvällarna berikas däremot av Berts nylle på tv:n. 2 dvd, 8 avsnitt rullar konstant varje dag.
Vem är där när jag vaknar? Bert.
Vem är där när jag somnar? Bert.
Bert Stjärt. Min livs kärlek. Min livskamrat.



- "Men vad gör du bert?"

- "Jag vet inte, det måste vara något fel på min hjärna!"