Roadtrip to Lindesberg

Först av allt skulle jag bara vilja utbringa en skål (alkoholfri skål i detta fall) till världens häftigaste blivande mamma Caroline! Hon är inte endast supermamman som både kan laga thai mat och bleka håret samtidigt som hon i samma veva underhåller sina gäster. Gått över halva tiden med graviditeten? No problems, för här skakas det både rumpa och mage på nattklubbarnas dansgolv. Mycket imponerande, applåder till denna stålkvinna!

Då jag med öppna armar äntligen välkommade denna underbara fredag som skulle ta oss till Lindesberg, öppnade jag tydligen även armarna till detta oacceptabla snöoväder. Bilar som kraschat på blixthalkan, en orolig mormor som telefonvarnat mig hela dagen att inte ens gå ut utanför lägenheten i detta kaosartade väder - inget av detta skulle stoppa oss för våran girlroad trip till Lindesberg!





Uppklädda till tå med glitter & glamour öppnade vi dörren till Carro där hemlagad thaimat stod på menyn, och möttes av en Caroline endast iförd mysbyxor. Mysbyxor! Detta godtas inte utan istället sattes operation skönhetssalong igång. På med folieslingor, slavarbete med cirka en miljon hårslingor med min kompanjon Sandra a.k.a Rajhid och sedan på med allt detta löshår. Men att se denna kvinnas stora leende efteråt så var mödan mycket värt det! Lite små panik och sneglandes på klockan förstod jag med enkel matematik att tiden började rinna iväg.. och det var snabbt. Detta uppfattade tyvärr inte mina andra väninnor som i lugn ro puffa håret och velade. När sanningen kom ikapp oss kastade vi oss in i bilen och nu väntade över en timmas bilfärd.

Denna långa bilfärd hade jag redan räknat ut så i back-up plan hade festfixaren Charlotte ordnat ett music quiz att roa oss med under tiden. Lite ringrostiga med låtar såsom Tearin up my heart och Wannabe så började tävlingen av bra, men som senare urartade i skönsjungande kör och papparazzi fotografering resterande bit av roadtripen. Väl i Lindesberg kör vi förbi ett hus med något liknande en julgransbelysning. Hm.. detta kan ju inte ändå vara den ökända folkan nattklubben? Körde förbi deras enda pizzeria som sedan bekräftade att så var tyvärr läget. Otroligt stressade då vi låg efter tidschemat hann vi allt som allt höra en låt av bandet vi kom för att lyssna på, och ja! en extralåt också där jag inte hörde ett enda ord vad som sjungdes, eller skreks..

Trots detta missöde med spelningen så kunde vi ju ändå roa oss när vi äntligen var i denna underbara stad Lindesberg och se vad detta uteliv har att erbjuda. Fem minuter senare fick vi reda på att dom stänger 01.00. Men helvetes jäkla skit! På med alkohol och sedan började våran fylle tävling: do you dare? Inga detaljer angående spelreglerna men kan nog intyga att Sandra toppade listettan då hon terroriserade denna stackars flintskalliga gubbe. Gott skratt & lite men dock trevligt folk med goda vänner - var ett vinnande koncept för den kvällen :)

Kommentarer
Postat av: Det du ;)

Haha, och man lyckas bli med i eran tävling. Men det var en kul kväll tycker jaa. Kanske kommer upp och tar tempen på karlskogas uteliv nån dag ;). Kram ifrån skinnpaj-pojken..

2009-03-29 @ 21:07:48
Postat av: mom

my hometown!

2009-03-30 @ 19:17:05
Postat av: caroline

haha stålmamman? :D du är go du!! resan dit med våra skönsjungande stämmor är inte å leka med iaf! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback